Bureau

Waardes

ons kerngedrag

 

Eerlijk, direct, helder, geen onzin

gemak

kwaliteit

betrouwbaar

waar voor uw geld

service

consistente ervaring

solide probleemoplossing

 

Onderscheidingen &

erkenning

 

Onderscheiding

Tender award, Sabena vloot illustraties

Tender award, Swissair vloot illustraties

Tender award, VLM Airlines re-branding

Tender award, Air Holland re-branding

Design award, VG Airlines total branding

 

Erkenning

Nominatie, beste VIP en Commercieel aircraft livery design 2010

Aanbieden aircraft livery design concept aan de koning, 2013

Nile Air, promotie livery scheme ontwerp, 2016

Het bureau

van grootse ideeën sinds 1995

 

Voor commericële en niet-commerciële ideeën, concepten, grafisch en quiltontwerpen, illustraties en schilderijen.

Wij verwelkomen merken/bedrijven en particulieren.

 

Lila Design, opgericht in 1995 door grafisch ontwerpers en illustrators Jeanneke Liebregts en Norbert Lambriex.

 

Lila Design is een internationaal opererend, creatief familiebedrijf samenwerkend met ervaren en veelzijdige professionals die graag dingen maken en houden van het commercieel effectief mechanisme van fraai vormgeven en slim ontwerp. Wij genieten van iedere uitdaging die een ontwerpopdracht met zich mee brengt. We zijn toegewijd om te helpen en te investeren in onze flexibiliteit jegens de behoeften en eisen van onze klanten. Door de vinger aan de pols te houden - met de focus op flexibliteit, aanpassingsvermogen en snelheid - vanaf de eerste schetsen tot en met de aflevering garanderen wij onze klanten ontwerp en productconsistentie.

 

In 1991 stapten we de wijn en gedistilleerdwereld in toen Norbert ging werken als merkverpakkingsontwerper bij Pernod Ricard.

Ons allereerste re-branding ontwerpproject binnen de luchtvaart was voor het Belgische VLM AIrlines. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring binnen deze branches waarmee wij een breed portfolio met corporate identities en verpakkingsontwerpen voor nationale and internationale merken hebben weten te bouwen. Lila Design is betrokken in elk aspect van het creatief proces, vanaf de eerste gesprekken en strategisch ontwikkeling tot en met het finale ontwerp en producie.

 

Betrouwbaar en persoonlijk.

 

Creatief Grafisch Ontwerp

Lila Design biedt creatieve kunst en grafisch ontwerp t.v.b. op maat ontworpen huisstijlen en merkverpakkingen met de kennis van het belang van het juiste beeld en de juiste boodschap.

 

Quilt Ontwerp en Ambacht

Jeanneke.com is het adres in quiltontwerpen, quiltpakketten en natuurrubberen kwaliteit-quiltstempels. Voor de inviduele quilters, quiltwinkels en bedrijven. Niet voor de groothandel.

Vrij werk en in opdracht.

 

Website www.jeanneke.com

Blog blog.jeanneke.com

Patronen en stempels, online winkelen Jeanneke's Etsy Shop

Hoe wij denken

over merk en ontwerp

 

Lila Design helpt mee met het creëren, her-uitvinden, re-vitaliseren, fine-tunen van merken en merkverpakkingen.

De kracht van ons ontwerbureau is dat we snel begrijpen wat de behoefte is bij de klant, dat we ons focussen op de briefing maar daarnaast ook onze eigen innovatieve, creatief smaakvolle en effectieve ontwerpen en ideeën naar voren brengen, inclusief kostenbesparende oplossingen. Door onze klant nauw te betrekken bij alle fases van het creatief proces is hij verzekerd van ontwerp en productieconsistentie. Tijdens het gehele project zal de klant merken dat hij deelneemt aan de (r)evolutie van zijn merkonwerp en merkbeleving.

 

Merkontwikkeling en creatief ontwerp zijn probleem/evolutie-oplossingsprocessen. Of uw aanvraag nu uniek persoonlijk, hoge kwaliteit strategie of een ontwerp betreft of een eenvoudig - rechttoe-rechtaan - no-nonsens illustratie is; onze creaties zijn altijd idee-gedreven, gefocust op innovatie en blinken altijd uit door onderscheidendheid. Lila Design biedt probleemloze ontwerpprocessen, op maat gemaakt ontwerp en persoonlijke aandacht voor ieder detail. We werken snel en efficiënt, per contract en op basis van exclusiviteit. Onze prijsstelling is eenvoudig, helder, in overeenstemming met onze afspraken en in verhouding met de werkzaamheden die we doen.

Illustraties & Schilderijen

Aantrekkelijk, op maat gemaakte commerciële packhots en sfeerillustraties. Vector, Photoshop, ArtRage en origineel handgemaakte hoge kwaliteitstekeningen, schilderijen en grafisch werk. Gespecialiseerd in dranken en luchtvaart.

Lila Design Krabbendamstraat 27 5045 SH Tilburg The Netherlands (EU)

Copyright 2017 @ All Rights Reserved. Chamber of Commerce nr. 64878171 | Legals

Site update: May 20, 2017