Nederlands

Ziet uw identiteit er nog bij de tijd uit?

WIJ ONTWERPEN U VOORUIT MET INSPIRATIE EN MERKKRACHT

Wij creëren

en maken

 

Welkom! Mijn team bestaande uit samenwerkende en zelfstandige creatieve denkers, ontwerpers en makers en ik innoveren onszelf constant in kwalitatief en duurzaam effectief grafisch ontwerp, creatieve ideeën en maaksels door onderzoek van tradities, trends, materialen, stoffen, productietechnieken en vaardigheden.

 

Jeanneke Liebregts

Oprichter, Eigenaar en Creatief

Lees meer »

info@liladesign.com

www.liladesign.com

SPECIALIZATIES LILA DESIGN

 

Grafisch Ontwerp & Illustratie

Merkverpakking Ontwerp FMCG

Etiket Ontwerp Dranken

Airline Brand & Aircraft Livery Design

Airline Start-up Merkontwerp Support

Waarom

u voor ons kiest

 

Als een boetiek creatief ontwerpbureau en merkontwerpspecialisten is de klantenlijst van Lila Design niet lang omdat we selectief zijn in de opdrachten die we aannemen. Lila Design is een team van hooggekwalificeerde ontwerpers, vakmensen en kunstenaars. Het eindresultaat van ieder afgeleverd project is speciaal en persoonlijk. Bedrijven en particulieren die echt iets heel unieks en exclusiefs ontworpen en gemaakt willen hebben en dat qua creativiteit en effectiviteit buitengewoon bijzonder is zijn bij ons van harte welkom.

 

Creatieve Ideeën + eerste klas ontwerp

Exclusief en outside-the-box ontwerp: speciaal op maat gemaakt of zelfs gemakkelijk, eigen unieke ideeën 'van de plank'. Ontwerp en productiegereed artwork die uitblinken in creativiteit, onderscheid, effectiviteit en kwaliteit.

 

Allemaal waardevolle topkwaliteit, gegarandeerd met merk en ontwerpkracht. Gemakkelijk en eenvoudig, transparant, online en professioneel begeleid met de focus op persoonlijke aandacht.

 

Professioneel Team

Hooggekwalificeerde ontwerpers, vakmensen en kunstenaars. Maximale aandacht voor klant en project.

 

Expert Advies

Omdat we echt alles weten van hetgeen wij doen zijn we alom bekend met de markt en is werken met ons geliefd vanwege onze ongeëvenaarde expertise in advies, ontwerp en productie.

Lila Design Krabbendamstraat 27 5045 SH Tilburg The Netherlands (EU)

Copyright 2017 @ All Rights Reserved. Chamber of Commerce nr. 64878171 | VAT NL152215153B02 | Legals

Site update: 27 February 2017