Bureau
Lila Design

ONS BUREAU SINDS 1995

 

Lila Design, opgericht in 1995 door grafisch ontwerpers en illustrators Jeanneke Liebregts en Norbert Lambriex, is een creatief merkontwikkelings- en grafisch ontwerpbureau. Wij werken met name aan vliegtuig, fmcg en luxury goods projecten voor privé-personen en bedrijven wereldwijd, voor grote merken en start-ups

 

Wij helpen uw merk vooruit en investeren in onderzoek en flexibiliteit jegens de behoeften en eisen van onze klanten. Door de vinger aan de pols te houden - met de focus op aanpassingsvermogen en snelheid - vanaf de eerste schetsen tot en met de aflevering garanderen wij onze klanten ontwerp- en productconsistentie.

 

In 1991 startten we in de wijn en gedistilleerd business toen Norbert parallel ging werken als merkverpakkingsontwerper in dienst van Koninklijke Cooymans en het Franse Groupe Pernod Ricard. Binnen de luchtvaart begonnen we voor Lithuanian Airlines en Air Mauritius maar ons allereerste echte re-branding project was voor het Belgische VLM AIrlines. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen deze branches hebben wij inmiddels een serieus portfolio met corporate identities en verpakkings-ontwerpen voor nationale en internationale merken opgebouwd. Lila Design is betrokken in elk aspect van het creatief proces, vanaf de eerste gesprekken en strategisch ontwikkeling tot en met het finale ontwerp en produciebegeleiding.

 

Lila Design is een bureau van denkers en doeners toegewijd aan strategische, innovatieve, creatieve, consistente en doelgerichte huisstijl en verpakkingcommunicaties. Simpel gezegd, we helpen u met uw merkpositionering & eigenschappen waar dan ook waar consumenten op uw merk worden getrakteerd. We geloven dat merkidentiteit en merkverpakkingen de basis vormen van effectief merkaanwezigheid.

ONZE CORE BUSINESS

Exclusieve kleurenschema-ontwerpen voor privévliegtuigen

Merkontwikkeling en ontwerp voor de zakelijke en lijndienstluchtvaart

Merkverpakkingsontwerp voor fmcg en luxe merken

Merkontwikkeling en etiket ontwerp voor drankmerken

HOE WIJ DENKEN OVER MERK EN ONTWERP

 

Lila Design helpt mee met het creëren, her-uitvinden, re-vitaliseren, fine-tunen van unieke vliegtuigbeschilderingen, merken en merkverpakkingen. De kracht van ons ontwerbureau is dat we snel begrijpen wat de behoefte is bij de klant, dat we ons focussen op de briefing maar daarnaast ook onze eigen innovatieve, creatief smaakvolle en effectieve ontwerpen en ideeën naar voren brengen, inclusief kostenbesparende oplossingen. Door onze klant nauw te betrekken bij alle fases van het creatief proces is hij verzekerd van ontwerp en productieconsistentie. Tijdens het gehele project zal de klant merken dat hij deelneemt aan de (r)evolutie van zijn merkonwerp en merkbeleving.

 

Merkontwikkeling en creatief ontwerp zijn probleem/evolutie-oplossingsprocessen. Of uw aanvraag nu uniek persoonlijk, hoge kwaliteit strategie of een ontwerp betreft of een eenvoudig - rechttoe-rechtaan - no-nonsens illustratie is; onze creaties zijn altijd idee-gedreven, gefocust op innovatie en blinken altijd uit door onderscheidendheid. Lila Design biedt probleemloze ontwerpprocessen, op maat gemaakt ontwerp en persoonlijke aandacht voor ieder detail. We werken snel en efficiënt, per contract en op basis van exclusiviteit. Onze prijsstelling is eenvoudig, helder, in overeenstemming met onze afspraken en in verhouding met de werkzaamheden die we doen.

Lila Design   Krabbendamstraat 27   5045 SH Tilburg   The Netherlands   (EU)

Telephone +31 13 571 81 91   E-mail info@liladesign.com

Copyright 2019 @ All Rights Reserved. Chamber of Commerce nr. 64878171 | Legals

Site update: March 6, 2019