Bureau

Waardes

ons kerngedrag

 

Eerlijk, direct, helder, geen onzin

gemak

kwaliteit

betrouwbaar

waar voor uw geld

service

consistente ervaring

solide probleemoplossing

 

Onderscheidingen &

erkenning

 

Onderscheiding

Tender award, Sabena vloot illustraties

Tender award, Swissair vloot illustraties

Tender award, VLM Airlines re-branding

Tender award, Air Holland re-branding

Design award, VG Airlines total branding

 

Erkenning

Nominatie, beste VIP en Commercieel aircraft livery design 2010

Aanbieden aircraft livery design concept aan de koning, 2013

Nile Air, promotie livery scheme ontwerp, 2016

Het bureau

toonaangevend in merkliefde al meer dan 20 jaar

 

Voor commericële en niet-commerciële ideeën, concepten, grafisch en quiltontwerpen, illustraties en schilderijen.

Wij verwelkomen merken/bedrijven en particulieren.

 

Lila Design, opgericht in 1995 door grafisch ontwerpers en illustrators Jeanneke Liebregts en Norbert Lambriex.

 

We zijn een internationaal opererend, creatief familiebedrijf samenwerkend met ervaren en veelzijdige professionals die graag dingen maken en houden van het commercieel effectief mechanisme van fraai vormgeven en slim ontwerp. Wij helpen uw merk vooruit en investeren in flexibiliteit jegens de behoeften en eisen van onze klanten. Door de vinger aan de pols te houden - met de focus op aanpassingsvermogen en snelheid - vanaf de eerste schetsen tot en met de aflevering garanderen wij onze klanten ontwerp en productconsistentie.

 

In 1991 startten we in de wijn en gedistilleerd business toen Norbert parallel ging werken als merkverpakkingsontwerper bij Groupe Pernod Ricard. Binnen de luchtvaart begonnen we voor Lithuanian Airlines en Air Mauritius maar ons allereerste echte re-branding project was voor het Belgische VLM AIrlines. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen deze branches hebben wij inmiddels een serieus portfolio met corporate identities en verpakkings-ontwerpen voor nationale en internationale merken opgebouwd. Lila Design is betrokken in elk aspect van het creatief proces, vanaf de eerste gesprekken en strategisch ontwikkeling tot en met het finale ontwerp en produciebegeleiding.

 

Lila Design is een bureau van denkers en doeners toegewijd aan strategische, innovatieve, creatieve, consistente en doelgerichte huisstijl en verpakkingcommunicaties. Simpel gezegd, we helpen u met uw merkpositionering & eigenschappen waar dan ook waar consumenten op uw merk worden getrakteerd. We geloven dat merkidentiteit en merkverpakkingen de basis vormen van effectief merkaanwezigheid.

 

Wat kunt u van Lila Design verwachten?

 

Helderheid

Geen onaangename en onverwachte budgetteringsverrassingen. In ons eerste voorstel krijgt u een duidelijke omschrijving van uw aanvraag, het werk dat we daarvoor gaan leveren en wat de initiële kosten zullen zijn voor de eerste fase en voor de opeenvolgende fases.

 

Bandbreedte

We hebben voldoende 'design power' om iets grotere 1-op-1 ontwerpopdrachten aan te kunnen zonder uw deadlines uit het oog te verliezen..

 

Afwerking

We maken project van de eerste schetsen t/m artwork en, indien gewenst, project orkestratie en productiesupervisie. We weten dat een mooi en degelijk ontwerp pas het begin is van het merkprocess.

 

Onze aandacht

Die heeft u. Onze kwaliteit kan slechts worden afgemeten met de meest recente projecten waaraan wij op dit moment werken. We rusten niet op onze lauweren of leunen achterover op lange termijncontracten. Simpel, transparant en voortvarend.

 

 

Hoe wij denken

over merk en ontwerp

 

Lila Design helpt mee met het creëren, her-uitvinden, re-vitaliseren, fine-tunen van merken en merkverpakkingen.

De kracht van ons ontwerbureau is dat we snel begrijpen wat de behoefte is bij de klant, dat we ons focussen op de briefing maar daarnaast ook onze eigen innovatieve, creatief smaakvolle en effectieve ontwerpen en ideeën naar voren brengen, inclusief kostenbesparende oplossingen. Door onze klant nauw te betrekken bij alle fases van het creatief proces is hij verzekerd van ontwerp en productieconsistentie. Tijdens het gehele project zal de klant merken dat hij deelneemt aan de (r)evolutie van zijn merkonwerp en merkbeleving.

 

Merkontwikkeling en creatief ontwerp zijn probleem/evolutie-oplossingsprocessen. Of uw aanvraag nu uniek persoonlijk, hoge kwaliteit strategie of een ontwerp betreft of een eenvoudig - rechttoe-rechtaan - no-nonsens illustratie is; onze creaties zijn altijd idee-gedreven, gefocust op innovatie en blinken altijd uit door onderscheidendheid. Lila Design biedt probleemloze ontwerpprocessen, op maat gemaakt ontwerp en persoonlijke aandacht voor ieder detail. We werken snel en efficiënt, per contract en op basis van exclusiviteit. Onze prijsstelling is eenvoudig, helder, in overeenstemming met onze afspraken en in verhouding met de werkzaamheden die we doen.

Illustraties & Schilderijen

Aantrekkelijk, op maat gemaakte commerciële packhots en sfeerillustraties. Vector, Photoshop, ArtRage en origineel handgemaakte hoge kwaliteitstekeningen, schilderijen en grafisch werk. Gespecialiseerd in dranken en luchtvaart.

 

Quilt Ontwerp en Ambacht

Jeanneke.com is het adres in quiltontwerpen, quiltpakketten en natuurrubberen kwaliteit-quiltstempels. Voor de inviduele quilters, quiltwinkels en bedrijven. Niet voor de groothandel.

Vrij werk en in opdracht.

 

Website www.jeanneke.com

Blog blog.jeanneke.com

Patronen en stempels, online winkelen Jeanneke's Etsy Shop

 

 

 

 

 

Lila Design Krabbendamstraat 27 5045 SH Tilburg The Netherlands (EU)

Copyright 2018 @ All Rights Reserved. Chamber of Commerce nr. 64878171 | Legals

Site update: July 12, 2018