Nederlands

WIJ ONTWERPEN VOOR PRIVÉPERSONEN

EN MERKEN OVER HEEL DE WERELD

PRIVATE LIVERY DESIGN BY LILA DESIGN © PHOTO BY ROWEN AQUILINA

Exclusieve kleurenschema-ontwerpen voor privévliegtuigen

Merkontwikkeling en ontwerp voor de zakelijke en lijndienstluchtvaart

Merkverpakkingsontwerp voor fmcg en luxe merken

Merkontwikkeling en etiket ontwerp voor drankmerken

Lila Design is een boutiek-ontwerp en ambachtsstudio met een geschiedenis en reputatie van het ontwerpen van merken die goed presteren. Wij richten ons al meer dan 20 jaar op merkontwikkeling en merkverpakkingsontwerp in de luchtvaartmarkt, wijn, bier en gedistilleerdindustrie. Wat de opdracht ook is, wij geloven dat het ontwerpproces moet beginnen in de echte wereld van de concurrentie-analyse, markttrends, consumentenwensen en producteisen. Succesvol ontwerp gebeurt alleen wanneer creativeit de basis is. Uit deze basiseisen transformeren de visionaire ontwerpoplossingen naar real-world marketing uitdagingen.

De resultaten van onze werkwijze bewijzen zich op de volgende pagina's binnen deze website maar ook op luchthavens, in de winkelschappen, de horeca en in buffetkasten, minibars en kelders van consumenten wereldwijd.

 

Lila Design is een team van hooggekwalificeerde ontwerpers, vakmensen en kunstenaars. Het eindresultaat van ieder afgeleverd project is speciaal en persoonlijk. Bedrijven en particulieren die echt iets heel unieks en exclusiefs ontworpen en gemaakt willen hebben en dat qua creativiteit en effectiviteit buitengewoon bijzonder is zijn bij ons van harte welkom.

 

Creatieve Ideeën + eerste klas ontwerp


Exclusief en outside-the-box ontwerp: speciaal op maat gemaakt of zelfs gemakkelijk, eigen unieke ideeën 'van de plank'. Ontwerp en productiegereed artwork die uitblinken in creativiteit, onderscheid, effectiviteit en kwaliteit.

 

Allemaal waardevolle topkwaliteit, gegarandeerd met merk en ontwerpkracht. Gemakkelijk en eenvoudig, transparant, online en professioneel begeleid met de focus op persoonlijke aandacht.

 

Professioneel Team


Hooggekwalificeerde ontwerpers, vakmensen en kunstenaars. Maximale aandacht voor klant en project.

 

Expert Advies


Omdat we echt alles weten van hetgeen wij doen zijn we alom bekend met de markt en is werken met ons geliefd vanwege onze ongeëvenaarde expertise in advies, ontwerp en productie.

Lila Design   Krabbendamstraat 27   5045 SH Tilburg   The Netherlands   (EU)

Copyright 2019 @ All Rights Reserved. Chamber of Commerce nr. 64878171 | Legals

Site update: January 1, 2019